Friday, September 6, 2013

My New Life

Da berhabuk tak tulis blog ni...
Lama sungguh x tulis blog sebab tiada kerajinan disitu.... Okey abaikan.. Nak cerita pasal new life after finish study..

My new life is here.. LPPKN Johor. Jauhkan Perak- Johor tp ape boleh buat.. life must go on... Teruskan hidup untuk melalui hari hari yang mendatang dengan tabah. Baru 9 bulan tapi da apply untuk permohonan pertukaran.. Haaaaa nampak tak kat situ? Since dari dulu, zaman belajar dan sekarang.. x Penah lagi terasa homesick yang teramat sangat.. duduk di Johor ni menguji segala-galanya.. menangis dan berseronok seorg diri... okey lupa ada housemate yang sangat baik menemani saya... love her.. 
So ni ada satu gambar je. Diambil masa program beri hadiah sikit sempena Hari Bapa.. bertempat di Hutan Bandar MPJBT, Taman Mutiara Rini Johor.

Lastly saya try to enjoy kehidupan diperantauan... cabaran untuk diri sendiri untuk hidap berdikari.. Alhamdulillah dah 9 bulan kerja disini.. Doakan semoga semua dipermudahkan dan diberikan yang terbaik dalam segala urusan....... amin...-love effa-

No comments:

Post a Comment